• Possibilitas

Tack/Gracias/Tervetuloa/شكر för Planeta Festival 2018!

Uppdaterad: 19 nov 2018


Fatoumata Diawara bjöd publiken upp på scenen. | Foto: Isak Struck

Nu har “dammet” lagt sig och årets Planeta Festival är slut. Den sveper in som en tidvattenvåg och sköljer över oss med härlig musik och dans från hela världen. Vi känner oss mörbultade men lyckliga och vi lämnas kvar med en stor portion nostalgi…. och flertalet redovisningar till Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad (som sig bör efter en festival som har fått bidrag från staten).


Vi är så stolta och nöjda över vår invigning av Planeta Festival, där publiken hängde i klasar kring dörröppningarna för att få en skymt av fantastiska Quarttango. Blommor täckte väggarna och ballonger taken, och vi är mycket tacksamma över Planeta volontärer som har spridit sin härliga energi över festivalen. Vi är också mycket glada för “våra” arrangörer som varje år gör denna festival möjlig. I år har vi även haft förmånen att arbeta med nya arrangörer som tillsammans med oss lockat nya och yngre målgrupper till festivalen. Vår publikundersökning visar att vi är en festival som lockar kvinnor och män i alla åldrar, även om kvinnorna dominerar med en liten, men naggande god majoritet. Festivalen lockar alla åldrar, från små barn upp till personer som passerat 80 strecket!   


Vi är trötta men glada, sömnen fungerar igen och vi är i stort sett tillbaka till vanligt arbetstempo. Men visst kan tankarna ibland, när vi ser de orangea nejlikorna från invigningen, som fortfarande står på kontoret, glida iväg till festivalen – vår sol i november – Planeta!Possibilitas 8 november 2018


14 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla