• Possibilitas

Allas vår Queen Zenobia

Uppdaterad: 20 nov 2018

AAAH Vilken premiärkonsert!

Varning för skryt här!


Premiär | Foto: Jörgen Wade


Vi fyllde hela Stora Teatern upp till tredje balkongen. Vi fick en publikvariation som alla skulle dö för. Vi satt som på nålar under hela konserten, men det hade inte behövts, tekniken och projektionerna fungerade utmärkt i takt med berättelsen och de koreograferade handrörelserna. Vi är så otroligt tacksamma för att vi har fått äran att jobba med denna produktion. Att se ett så lyckat resultat är den största tillfredsställelse ett produktionsbolag kan få.


Vi riktar så klart ett stort tack till:

Kristina Issa som litade på oss redan för två år sen.

Alla musiker som backade upp henne och följde Monikas unika marknadsförings instruktioner. Donovan von Martens och Clive Leaver som tillsammans producerade de mest spektakulära projektioner och illustrationer. Nadim Elazzeh, som tog Zenobias mäktiga affischbild. Teaterpedagogen Carolin Oredsson satte alla texter och rörelser på plats och

Karin Holm skapade kostymerna. Vår egen kommunikatör Jörgen Wade, som stöttade med dramaturgin om den legendariska Zenobia, Syriens och Mellanösterns befriare.

Självklart tackar vi även all publik som kom och delade drömmen med oss!Vi är också superglada över premiärfesten som vi hade på The Parlour med delar av publiken och bandet.


Kuriosa:

Du vet väl att Queen Zenobia var den första som införde demokrati i Syrien. Den första som tillät flera språk och att flera religioner fick praktiseras. Hon är fortfarande ihågkommen av många.


Possibilitas 26 september 2018

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla