foto: Nadim Elazzeh

Företagsevent

Possibillitas är scen - och eventproduktionsbolaget som kan ta ditt företagsevent till nya höjder. Tack vare vårt breda kontaktnät inom musik, dans och teater skapar vi innehållet som speglar och förhöjer ditt företags varumärke. Vi skräddarsyr en upplevelse som ger företaget en fördjupad kundrelation.

 

Possibilitas erbjuder ett helhetskoncept där vi projektleder och genomför event. Vi kan även fungera som konsulter och underleverantörer och leverera delar av ett projekt/event. Vi arbetar med alla typer av event, både publika och interna. Vi gör allt från festivaler, konserter till invigningar, quizkvällar och rena företagsevent.

 

Possibilitas är en fri och rörlig aktör med en positiv samhällsutveckling som främsta drivkraft. Vi är inkluderande både i val av samarbetsbetspartners och artister. Vår öppenhet, vårt engagemang och handlingskraft skapar sammantaget ett levande event och på sikt ett hållbart och jämlikt samhälle.

 

Kort sagt: Vill du fördjupa relationen till företagets kunder eller medarbetare och samtidigt ge dem en upplevelse utöver det vanliga? Då är Possibilitas något för ditt företag.